2018 Hyundai i20 kamuflajla görüntülendi

Hyundai’nin makyaj operasyonundan geçirmeye hazırlandığı süper mini modeli i20, testleri sırasında kamuflajlı olarak kameralara yakalandı.

Güney Koreli üreticinin üretim tesislerinin de bulunduğu Kocaeli’de prototip haliyle kameralara yakalanan 2018 Hyundai i20, ortaya çıkmadan önce kokpiti hakkında önemli ipuçları vermiş oldu. Çekilen fotoğraflarda aracın içi net olarak görülürken, ön ve arka kısıma eklenen kamuflajlar yeni otomobil hakkında ipucu almayı zorlaştırdı.

Yeni Hyundai i20’nin kokpitinde ciddi bir değişiklik göze çarpmazken, konsolun mevcut modeldeki formunu koruduğu görüldü. Makyaj operasyonunun kabindeki izlerini daha çok multimedya sistemi ve gösterge tablosu üzerinde göstermesi beklenen 2018 Hyundai i20, sınırlı miktarda değişimle ortaya çıkacak.

Aracın dışında ise genel hatların korunduğu görülürken, aydınlatma grubu organlarındaki değişimler dikkat çekti. Mevcut üreticilerin bir çok modelinde uyguladığı gibi; ön ve arka tamponlarında küçük değişiklikler geçirmesi beklenen yeni i20, LED teknolojisiyle hazırlanan yeni gündüz sürüş farları ve stoplarıyla değişimin en belirgin izlerini taşıyacak.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir