2018 Honda Jazz ortaya çıktı

Honda’nın estetik operasyona tabi tuttuğu süpermini otomobil Jazz, tazelenen görünümüyle ve yeni motoruyla ortaya çıktı.

Önümüzdeki ay yapılacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkması beklenen yeni Honda Jazz, etkinliğe bir kaç hafta kala marka tarafından resmen duyuruldu. Güncellenen Jazz; 1.5 litrelik yeni motoruyla, yeni donanımlarıyla ve küçük görsel değişikliklerle Kasım ayı itibariyle yollara inecek.

130 bg gücündeki 1.5 litrelik i-VTEC motorla birlikte duyurulan yeni Jazz, revize edilen CVT şanzımanla veya manuel şanzımanla satın alınabilecek. Markanın söylediğine göre ‘hızlanırken daha lineer ve rafine tepkiler’ verecek yeni Honda Jazz, 5.4 lt/100km’lik tüketimiyle de ekonomik olmayı sürdürecek. 1.3 litrelik i-VTEC motoru da ürün gamında bulundurmaya devam edecek Honda Jazz, tüm donanım paketlerinde 102 beygirlik üniteyi satışta bulunduracak.

Dış görünümde küçük değişiklikler barındıran yeni Honda Jazz; kırmızı renkli ön hava ayırıcı ve arka difüzörüyle, yan marşpiyelleriyle, bagaj üstü spoyleriyle ve LED destekli aydınlatmalarıyla daha yaşlı Jazz’lardan ayrılacak. Küçük dokunuşlarla güncellenen havalandırma ızgarası ve tamponlar, yeni ‘Skyride’ mavi renk ile birlikte makyaj operasyonun geri kalan kısmını tamamlayacak.

Kabinde ciddi bir değişiklik geçirmeyen Jazz; turuncu renkli dikişlerle süslenmiş direksiyon, vites topuzu ve koltuk döşemeleriyle en büyük farkını oluşturacak. Standart donanım listesinde; şehiriçi acil fren sistemi, otomatik farlar, hız sabitleyici, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, trafik işaretleri algılama sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 7 inçlik bilgi-eğlence sistemi ve geri görüş kamerası gibi donanımlar bulunduran yeni Honda Jazz, daha rekabetçi olarak yollarda kalmaya devam edecek.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir