2018 Honda Accord 14 Temmuz’da ortaya çıkıyor

Honda, tamamen yenilediği lüks sedanı Accord‘un ilk görselini yayınladı. Yeni Honda Accord 14 Temmuz’da tanıtılıyor.

Honda‘nın 1972 yılından beri üretimde olan amiral gemisi Accord, 2018 yılında tamamen yenilenerek yollara iniyor. ‘Teaser’ fotoğrafıyla modelin ortaya çıkış tarihini resmen ilan Honda, modelin görünümü hakkında da küçük bir ipucu vermiş oldu.

Japonların Civic ile başlattığı tasarım konseptinin son temsilcisi olacak Accord, küçük sedan kardeşinden tanıdığımız bir çok detaya sahip. Farların üst kısmından başlayıp aracın ön kısmını boydan boya dolaşan krom çizgiyle yeni tasarımının imzasını ortaya koyan Accord, fütüristik tasarımıyla adından söz ettireceğe benziyor. Modelin arka tasarımıyla ilgili ise herhangi bir ipucu yok.

Markanın yeni geliştirdiği 10 ileri otomatik, CVT ve 6 ileri manuel şanzımanlarla duyurulması beklenen Accord, yeni nesil iki motorlu hibrit versiyonunu da ürün gamında bulunduracak. Hibrit versiyon haricinde Accord‘un motor gamında 3 motor daha bulunacak.

Modelin resmen duyurulacağı tarih olarak 14 Temmuz’u işaret eden Honda, yeni Accord hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınıyor. Accord’u merak edenlerin ne yazık ki biraz daha beklemesi gerekiyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir