Chery TIGGO 9 ve ARRIZO 8 PHEV 1700 Kilometrelik Uzun Maratonlarına Başladı

Chery, küresel fikir önderi tüketicilerden oluşan grupla Güney ve Kuzey Çin’i geçen 1700 kilometrelik kapsamlı bir test rotasını tamamlamak üzere yola çıktı.

Chery, yeni bir organizasyona daha imzasını atıyor. Çinli otomotiv üreticisi 1.700 kilometrenin üzerinde mesafeyi kapsayan bir test rotasına ev sahipliği yapıyor. Güneyin hareketli metropolü Guangzhou’dan start alan rota, Yangtze Nehri kıyısında bulunan sanayi şehri Wuhu’da sona erecek.

Bu yolculukta Chery’nin amiral gemisi şarj edilebilir hibrit modelleri TIGGO 9 PHEV ve ARRIZO 8 PHEV sahne alıyor. Chery, bu etkinlik ile dünyanın dört bir yanından fikir önderi tüketicileri bu benzeri görülmemiş test rotasına katılmaya davet etti. Katılımcılar, 1.700 kilometrenin üzerindeki yolculuk boyunca Çin’in tarihi ve kültürel mirasına, kentsel manzaralarına ve doğal güzelliklerine tanık olmakla kalmayıp, aynı zamanda Chery markasının köklü kültürel geçmişine de tanıklık edecekler. Bu test rotası ayrıca konukların TIGGO 9 PHEV ve ARRIZO 8 PHEV ile Chery’nin en güncel PHEV teknolojisinin üstün performansını deneyimlemelerini sağlayacak. Test rotası hareketli ve avangart Guangzhou şehrinde başladı.

Bu etkinlik sadece Chery’nin PHEV teknolojisini her yönüyle ortaya koymakla kalmıyor, aynı zamanda şehir kültürünü, doğal manzarayı ve otomotiv ürünlerini bütünleştiren bir yolculuk olarak da hizmet veriyor. Ayrıca Chery, bu etkinlik sayesinde ürün performansı ve derin kültürel mirasıyla küresel tüketicilerin beğenisini ve güvenini kazanmayı hedeflemiş görünüyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir