2018 Peugeot 508 ortaya çıktı

Yeni Peugeot 508’in daha önce sosyal medyada ortaya çıkan amatör fotoğraflarından sonra, üretim modeli görüntüleri de yayınlandı.

Peugeot’un ilk kez 2011’de üretimine başladığı sedan otomobili 508, Cenevre Motor Show’da düzenlenecek tanıtımından önce görücüye çıktı. Ön ve arka tasarımında Instinct konseptinden izler taşıyan otomobil, Peugeot’un geliştirdiği son teknoloji donanımları barındıracak. Ön aydınlatma farlarının altına, dik bir şekilde yerleştirilmiş LED gündüz farlarıyla dikkat çeken yeni Peugeot 508’in, Avrupa satışı Kasım ayında başlayacak.

Geliştirilmiş i-Cockpit sistemini barındıracak otomobil, dijital kadranlara ve geniş boyutlarda dokunmatik bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Yeni Peugeot 508’de otomatik acil fren sistemiyle birlikte engel tespit sistemi de yer alacak.

Motor seçenekleriyle ilgili kesin bir bilgi verilmese de diğer Peugeot modelleriyle aynı motorları paylaşması beklenen otomobilin dizel seçenekleri arasında 1.6 ve 2.0 litre hacimlerinde iki adet dizel motor kullanacağı gelen duyumlar arasında. 1.6 litre hacimli, 167 bg güç üreten benzinli THP motor seçeneği sunulması da beklenen yeni Peugeot 508’de, PSA Grubu’nun kullandığı 6 ileri EAT6 otomatik şanzıman görev yapacak. Manuel vites seçeneği sunulması belirsizliğini korurken performanslı bir 508 GT modelinin de tanıtılması gelen duyumlar arasında.

 

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir