2018 Hyundai Santa Fe Cenevre öncesinde ortaya çıktı

Mart ayında yapılacak olan Cenevre Motor Show öncesinde tamamen yenilenen Hyundai Santa Fe teaser görsellerinde kendini gösterdi.

Hyundai Santa Fe’nin dördüncü jenerasyonu, farklılaşan tasarımı ve eklenen güvenlik ekipmanları ile iyice kızışan SUV segmentinde dikkatleri üzerine çekecek gibi. Yerini alacağı modele göre daha agresif görünen ön ve arka aydınlatmalarıyla otomobil çok daha dinamik bir görünüme kavuşmuş görünüyor. Aracın dinamik görünümüne yardımcı olan diğer etkenler ise arkaya doğru alçalan bir tavan çizgisi ve açılı bir şekilde inen bagaj kapağı.

2018 Hyundai Santa Fe

Otomobile eklenen kör nokta uyarı sistemi, otomatik acil durum freni gibi güvenlik ekipmanları da araçtakilerin kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyor. Aracın dikkat çeken bir diğer güvenlik özelliği ise, sürücünün otomobilden ayrılması halinde arka koltukta oturan yolcu için sürücüyü uyaran bir sistem bulunduruyor olması.

2018 Hyundai Santa Fe

Nürburgring’de geliştirilen 2018 Hyundai Santa Fe, sürüş dinamikleri konusunda da yerini alacağı modele göre daha iyi bir performans sergiliyor. Hyundai’nin yüksek performanslardan sorumlu yöneticisi Klaus Köster; “10-15 yıl içerisinde insanların Hyundai’yi kullanması eğlenceli bir marka olarak görmesi hayali beni heyecanlandırıyor.” dedi.

Ayrıca Hyundai’nin Cenevre’de Santa Fe ile birlikte Kona’nın da elektrikli bir modelini tanıtması bekleniyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir