2019 DS 3 Crossback kış testinde yakalandı

Yeni Audi Q2’nin de rakibi olacak ve bu yıl içinde ortaya çıkması beklenen DS 3 Crossback kış testinde görüntülendi.

DS markasının bu yıl tanıtacağı ve markanın en büyük ataklarından biri olacak yeni 3 Crossback’in Ocak ayındaki ikinci kış testi yapıldı. Markanın geçtiğimiz günlerde seri üretimine başladığı DS 7 Crossback’in daha küçük ve düşük fiyatlı versiyonu olan 3 Crossback, elektrik ünitelerine de uyum sağlayabilen Kompakt Modüler Platform (CMB) üzerinden üretilecek.

Markanın gelecek planlarında önemli bir yere sahip DS 3 Crossback, Audi’nin 2019’da piyasaya sürmeye hazırlandığı hibrit motorlu Q2’nin karşısına rakip olarak çıkacak. Peugeot, Citroén ve gruba yeni katılan Opel markalarının da bulunduğu PSA Grubu’nun bayrak gemisi olmayı hedefleyen DS, 2025’e kadar her yıl elektrikli varyasyonları da bulunacak modeller tanıtmayı planlıyor.

Peugeot’un SUV modellerinin PSA Grubu’nun yaptığı satışların üçte ikilik kısmını içermesiyle bu segmente önem vermeye başlayan DS, premium SUV modelleri üretmeyi planlıyor. DS, 3 Crossback modelinin markanın en çok satan aracı olan DS 3 modelinin satış rakamlarının üzerine çıkarak, firmanın düşen satış rakamlarının tekrar üst seviyelere gelmesini planlıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir