Yenilenen Isuzu D-Max Türkiye’de

Isuzu D-Max, iç ve dış tasarım değişiklikleri, güvenlik ve teknolojik donanım ilaveleri ile yenilenerek kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Sahip olduğu tasarım ve donanım özellikleriyle pick-up sınıfında standartları yükselten Isuzu D-Max’in yenilenen modelleri ile Türkiye’de satışına başlandı. Türkiye pazarı dahil birçok ülkede pick-up modelleri arasında yer alan D-Max, iç ve dış görünümün yanı sıra güvenlik ve teknoloji alanında da değişikliklerle pazarda kendisine şans arayacak.

D-Max yeni dış tasarımıyla ön farları, ön sis farı çerçevesi, arka stop lambası ile daha stil sahibi bir görünüm sergilemeyi hedeflemiş. D-Max ayrıca yenilenen bagaj kapağı, aerodinamik entegrasyon ve ön tamponda hava perdesiyle de dikkat çekiyor. Aracın renk kartelasına ayrıca “Mika Namibu Turuncusu”nun eklendiği açıklandı.

İç mekânda da güncellemelere sahip olan D-Max; gösterge paneli, yenilenmiş multimedya sistemi, iç trimde renk ve tasarım değişikliği, engebeli arazi modu ve kontrol anahtarındaki yeni tasarımlarıyla, modern ve genel güvenlik regülasyonu kapsamında eklenen ileri seviye güvenlik önlemleriyle zorlu arazi koşullarında kullanımı kolaylaştırmak için geliştirilmiş. Yenilenen stereo kamerası, arka çapraz fren sisteminde geliştirilmiş performansı, kör nokta uyarı sistemi ve çoklu çarpışma freni de aracın diğer göze çarpan özellikleri arasında.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir