Opel Hidrojen Yakıt Hücreli Yeni Movano’yu Hannover’de Tanıtacak

Opel, 16 – 22 Eylül tarihleri arasında Hanover’de gerçekleştirilecek olan IAA Transportation 2024’te hidrojen yakıt hücreli yeni Movano’yu tanıtacağını açıkladı

Opel, Movano HYDROGEN dünya prömiyerini Hanover’deki IAA Transportation 2024 fuarında düzenleyecek. Opel, hidrojen yakıt hücreli aracıyla 16 – 22 Eylül tarihleri arasında fuar ziyaretçilerine yakıt hücreli yenilikçi konseptinin çalışma şeklinden ve günlük kullanımdan ödün vermeden performansla nasıl bir arada sunulduğunu gösterecek. Yeni Movano HYDROGEN, 5 dakikadan kısa sürede yakıt dolumunu gerçekleştiriyor ve diğer tüm Movano modellerinin sahip olduğu tüm özeliklerini sunuyor. Bu modele ek olarak, yeni Opel Combo Elektrik ve elektrikli şehir içi mobilite aracı Opel Rocks Elektrik de teslimat hizmetleri için tasarlanan CARGO kitiyle birlikte Pro One standında sergilenecek. Bu üç ticari araç önde gelen lojistik, ticari araçlar ve nakliye sektörünün olduğu fuarda 16 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek basın toplantısında tanıtılacak.

Hidrojen yakıt hücresi ve plug-in batarya kombinasyonuyla yeni Opel Movano HYDROGEN yaklaşık 500 kilometre (WLTP1) yol kat edebiliyor ve 5 dakikadan kısa sürede yeniden hidrojen yakıtla doldurulabiliyor. Elektrikli motor 150 HP (110 kW) güç ve azami 410 Nm metre tork sunuyor. 11 kWsa lityum-iyon batarya, çalıştırma ve hızlanma sırasında destek sağlıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir