2018 Ford Mustang GT 0’dan 100’e 4 saniyenin altında ulaşıyor

Ford‘un makyaj operasyonuna tabi tuttuğu otomobili Mustang, nihayet güncellenen haliyle ortaya çıktı.

Çeşitli görsel değişikliklerle, yeni 10 ileri otomatik şanzımanla ve güncellenen V8’iyle yollara geri dönen Mustang, artık 0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyenin altında tamamlıyor. 460 beygir güce ve 560 Nm torka sahip 5 litrelik motorunda çeşitli güncellemelere gidilen yeni Ford Mustang, ‘Drag-Strip’ moduyla hiç olmadığı kadar iyi hızlanacak.

2018 Ford Mustang

Önceki modele göre 25 beygir güçlenen yeni Mustang, hem daha hızlı hem de daha ekonomik olarak kullanıcılarının karşına çıkıyor. Revize edilen V8’i ve yeni 10 ileri otomatik şanzımanı sayesinde daha verimli bir kimliğe kavuşan Ford Mustang; daha hızlı vites geçişleriyle ve daha iyi düşük hız tepkileriyle eksiklerini azaltacak.

2.3 litrelik Ecoboost motorda da güncellemelere giden Ford, yeni Mustang’i fazladan 40 Nm torkla satışa çıkarıyor. Performans Paketi’yle birlikte V8 ünitede olduğu gibi Drag-Strip moduna kavuşan Ecoboost motora sahip versiyon, 10 ileri otomatik şanzımana sahip seçeneğinde 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlayacak.

2018 Ford Mustang

Süspansiyon sisteminde çeşitli güncellemere gidilen yeni Mustang, daha iyi sürüş dinamikleriyle yollara çıkacak. Sürücünün ve yolcuların sürüş kalitesini arttırmayı hedefleyen Mustang, şehirde daha konforlu pistte daha dinamik bir karakter sergileyecek.

Daha aerodinamik yapıya kavuşan yeni Ford Mustang’in yaşam alanında da çeşitli değişiklikler mevcut. Yeni modelinde dijital sürücü ekranına geçiş yapan yeni Mustang, müşterilerine Fordpass adı verilen akıllı telefon uygulamasıyla birlikte otomobillerini kilitleme, kilidi açma ve uzaktan çalıştırma imkanı sunuyor.

Amerika’da önümüzdeki hafta itibariyle satışına başlanacağı bilinen yeni Ford Mustang’in ülkemizdeki fiyatı henüz bilinmiyor.

Bonus – 2018 Ford Mustang GT

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir