2018 Ford Mustang’a 10 ileri otomatik şanzıman

Geçtiğimiz günlerde kamuflajlı haliyle kameralara yakalanan yeni Mustang hakkında bilinenler giderek çoğalıyor. Son alınan haberlere göre 2018 Ford Mustang 10 ileri otomatik şanzıman ile birlikte satışa sunulacak.

Mustang şu an 6 ileri maneul ve 6 ileri otomatik olmak üzere iki şanzıman seçeneğine sahip. Söz konusu 10 ileri otomatik şanzımanın ise 2017 yılından itibaren mevcut Mustang modellerinde opsiyonel olarak sunulması bekleniyor. 2018 yılına gelindiğinde ise estetik operasyona maruz kalan yeni Mustang’ler 10 ileri otomatik şanzımana standart olarak sahip olacak. Yeni şanzıman sisteminin hem 2.3 Ecoboost motorda hem de atmosferik V8’de kullanılacağı tahmin ediliyor. Mevcut 6 ileri otomatik şanzımanın ise modellerde seçenek olarak sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kamuflajlı olarak görüntülenen 2018 Mustang ise; ön ızgara, ön tampon, farlar ve stoplarında farkedilen değişiklikler barındırıyor. Yeni modelin önümüzdeki aylarda yapılacak olan Los Angeles Motor Show’da yahut Detroit Motor Show’da görücüye çıkarılması bekleniyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir