2016 Cenevre Auto Show’dan özel notlar

Volvo patronu Hakan Samuelsson, yeni CMA platformunu kullanacak ilk Volvo modelinin küçük SUV XC40 olacağının sinyallerini veriyor. Samuelsson’ın söylediğine göre bu gelişme 2018 yılında gerçekleşecekve XC40’u V40 ve S40 modelleri takip edecek. Ayrıca, 40 serisi global olacak satılacak. Volvo’nun sahibi Geely de CMA platformunda otomobiller üretecek. Bu platformada kullanılacak motorlar ise 3 ve 4 silindirli üniteler ile hibritlerden oluşacak. Samuelsoon ayrıca, yükselen emisyon standartlarından dolayı dizel modellerin satışlarının önümüzdeki yılllarda dramatik bir düşüş yaşacağını bekliyor.

skoda-vision-s-kodiak

Skoda’nın yeni büyük SUV’unun ismi Kodiaq olacak. Cenevre Otomobil Fuarı’nda VisionS adında konsept hali sergilenen modelin üretim versiyonu Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Satışlar ise önümüzdeki yıl başlayacak.

bmw_gran_lusso

8 Serisi isminin, 2020 yılında yeni bir BMW modeline hayat vererek geri dönüş yapacağı tahmin ediliyor. Yeni 8 Serisi’nin konsept hali 2018 yılında tanıtılabilir. Bu konseptin 2013 yılında sergilenen Pininfarina-tasarımı Gran Lusso konsept otomobilinden ilham alması ise.muhtemel gözüküyor

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir