2015 ALFA ROMEO GIULIA TANITILDI

Alfa Romeo, sonunda merakla beklenen Giulia’yı tanıttı.

Öncelikle model serisinin en üstü olan Quadrifoglio versiyonu tanıtılan otomobilin ön yüzünde ağ desenli büyük hava girişleri, yüksek hızlarda iyi bir tutuş ve yüksek performans için yere basma kuvvetini aktif olarak yöneten “Active Aero Splitter” kullanılmış.

Arka tarafa doğru geçildiğinde ise aerodinamik yan etekler, belirgin karakter çizgileri ve yüksek performanslı fren sistemine ev sahipliği yapan göz alıcı alaşım jantlar öne çıkıyor. Bagaj kapağına monte edilmiş olan spoyler, alt tarafta ise büyük bir difüzör ve dörtlü egzoz çıkışı dikkatleri çeken diğer detaylar olarak yer alıyor.

Alfa Romeo, iç mekan fotoğraflarını yayınlamadı ancak nispeten küçük bir direksiyon simidi ile ahşap ve karbon fiberi kapsayan premium malzemeler kullanıldığını söyledi.

Modelin kalbinde ise 510 bg güç üreten turbo beslemeli altı silindirli bir motor yer alıyor. Bu motor otomobili 0’dan 100 km/s hıza 3.9 saniye içerisinde hızlandırabiliyor. Arkadan itiş sistemi standart olarak sunulurken, dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak.

Alfa Romeo daha ayrıntılı bilgi vermezken karbon fiber kaput, tavan ve şaft sayesinde modelin 50/50 ağırlık dağılımına sahip olduğunu onayladı. Otomobilde ayrıca bir dizi alüminyum parça ve tork yönlendirme sistemi kullanılıyor.


1

2

3

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir