2019 Mercedes G Serisi’nin kokpiti ortaya çıktı

Mercedes’in önümüzdeki ay yapılacak olan Detroit Motor Show’da tanıtacağı yeni nesil G Serisi’nin iç mekan ortaya çıktı.

Alman üreticinin 1979 yılından beri ürettiği Gelandewagen’i çok yakında yeni nesliyle ortaya çıkıyor. Fakat otomobilin kendisinden önce kokpiti gün yüzüne çıktı.

Markanın yeniden tasarladığı ve model tarihindeki en radikal değişimlerden birini yaşamaya hazırlanan G Serisi, yeni kokpitinde sedan kardeşleri E Serisi ve S Serisi’nden izler taşıyor. Önceki nesile göre çok daha modern ve çok daha teknolojik görünen yeni nesil G; 12.3 inçlik merkezi ekranıyla, yeni direksiyonuyla ve yüksek kaliteli malzemeleriyle daha fazla “lüks” olacak.

Yeni kokpitinde 16 hoparlörlü Burmester ses sistemi de opsiyon listesine ekleyen 2019 Mercedes G Serisi, Aktif Multikontur Koltuk donanımıyla ısıtma, soğutma ve masaj fonksiyonuna sahip deri koltukları satın alınabilir kılacak. Çeşitli opsiyonlarla Nappa deri seçeneklerini konsol ve kapı döşemelerinde kullanmaya imkan tanıyan yeni G; ahşap, metal ve karbon fiber trim seçeneklerine sahip olacak.

Önceki nesile göre ebatlarında büyüme yaşanacak G Serisi’nde arka koltuklara fazladan 15 cm’lik bir diz mesafesi ekleniyor. Büyümeyle birlikte şöför ve ön yolcu daha fazla yaşam alanına kavuşuyor.

Detroit Motor Show’daki lansmanını takip eden aylarda üretime girmesi beklenen 2019 Mercedes G Serisi, 2018’in son çeyreğinde satışa çıkacak.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir