2018 Pekin Otomobil Fuarı’nın misafirleri

Gelecekte yollarda görebileceğimiz otomobillere ve yeni konseptlere ev sahipliği yapmaya hazırlanan 2018 Pekin Otomobil Fuarı, 25 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Çarpıcı otomobillerin, teknolojilerin ve konseptlerin tanıtılacağı 2018 Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak otomobilleri ve konsept çalışmalarını sizler için derledik.

BMW M2 Competition

Daha önce görüntüleri ve teknik bilgileri ortaya çıkan otomobil, M3 ile birlikte çift turboşarjlı 410 bg güç üreten S55 motoru paylaşacak ve eski M2’den 40 bg güçlü olacak.

Hybrid Kinetic Group K350 ve H500

Hybrid Kinetic Group (HKG) Pekin’de, iki yeni elektrikli model tanıtacak. K350 SUV ve H500 sedan (yukarıda), firmanın HK GT coupe, H600 sedan, K550 ve K750 SUV’larından sonra ürettiği 4. ve 5. otomobiller olacak.

MG X-Motion

Çinli firma MGi 2019’da üretilmeye başlanacak yeni bir SUV konseptini tanıtacak. Avrupa satışı henüz belli olmasa da Autocar’ın aldığı bilgilere göre otomobil, gelecek zamanlarda Avrupa’ya da ihraç edilecek.

Mercedes-Maybach GLS

Geçtiğimiz günlerde Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak konseptinin ön gösterimi yapılan Mercedes-Maybach GLS’nin, önümüzdeki yıl üretim modeli tanıtılacak.

Skoda Kamiq

Skoda’nın sadece Çin pazarında satışa sunacağı SUV modeli Kamiq, Karoq’un altında konumlandırılıyor. Kamiq ile birlikte Çin satışlarını iki katına çıkarmayı planlayan firma, 2020’ye kadar 600.000 adet otomobil satmayı hedefliyor.

XEV LSEV

Dünyanın 3D yazıcıdan üretilen ilk otomobili XEV LSEV, 2019’da başlanacak üretiminden önce Pekin’de tanıtılacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir