2018 Mercedes CLS kokpitini gösterdi

Mercedes’in 27 Kasım’da Los Angeles Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtacağı yeni CLS’si, yayınlanan teaser fotoğrafıyla kokpitini gösterdi.

Alman üreticinin diğer modelleri E Serisi ve S Serisi’den tanıdığımız tek parçalı gösterge ve bilgi-eğlence sistemini kullanan 2018 Mercedes CLS, 12.3inçlik ekranıyla ve havalandırma menfezlerini de kapsayan ambiyans aydınlatmalarıyla dikkat çekiyor.

Diğer modellerle benzer şekilde orta konsolun merkezinde 4 adet havalandırma menfeziyle kendisini gösteren 2018 Mercedes CLS, karbon fiber kaplamaları da opsiyon listesinde bulunduracak gibi görünüyor. “Mood” ambiyans aydınlatmalarıyla renklenen kokpitte havalandırma menfezlerinin de içinde LED aydınlatmaların bulunması kokpitteki CLS’ye özel detaylardan.

Bilgi-eğlence sisteminin diğer modellere kıyasla daha güncel bir yazılım ile donatılması beklenirken, otomobilin gösterge ekranında birçok kişiselleştirme opsiyonu sunacağı tahmin ediliyor. Otonom sürüş destek sistemlerini bünyesinde barındıracak yeni CLS, merkezi kumanda modülünden otomobilin birçok ayarının kişiselleştirilmesine imkan tanıyacak.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir