2018 Mercedes CLS kamuflajla yakalandı

Mercedes’in 2018 yılında yollara çıkarmayı planladığı tamamen yenilenen modeli CLS, kısmi kamuflajlı haliyle kameralara yakalandı.

Alman üreticinin 3. neslini tanıtmaya hazırlandığı lüks coupe-sedan modeli CLS’nin geliştirme ve test süreci devam ediyor. Tamamen yenilenmesi ve diğer Mercedes modellerinin tasarım konseptine geçiş yapması beklenen model, Almanya’daki üretim tesislerinde prototip haliyle kameralara yakalandı.

Mevcut modeldeki coupe gövde tasarımını büyük ölçüde koruyan yeni CLS, değişen stop ve bagaj kapağı tasarımıyla dikkat çekiyor. Daha küçük sunroof ile görüntülenen yeni model, arka tamponun alt kısmına eklediği krom çift egzoz çıkışı ile önceki modelden ayrılıyor.

Fotoğraflarda kokpitinin küçük bir kısmı da görüntülenen 2018 Mercedes CLS, diğer modellerden tanıdığımız kokpit tasarımını kullanıyor. Yuvarlak ve kromla süslü havalandırma ızgaralarını, tüm üst konsol boyunca uzanan sürücü gösterge ve bilgi-eğlence ekranını, yeni S Serisi’nin direksiyonunu ve bolca deriyi kabininde kullanan yeni CLS; E Serisi ile S Serisi arasında konumlandırılmasının bir sonucu olarak her iki modelden de izler taşıyor.

295 beygir gücünde 4 silindirli ve 362 beygir gücünde sıralı 6 silindirli benzinli motorlarla tanıtılması beklenen 2018 Mercedes CLS, hibrit ve AMG versiyonlarında daha fazla güç sunacak. Dizel motorlarda ise 241 beygirlik 4 silindirli motor ile 281 ve 335 beygir güç seçeneklerine sahip 6 silindirli üniteler kullanılacak.

Yeni Mercedes CLS’nin Kasım ayında Amerika’da yapılacak olan Los Angeles Motor Show’da tanıtılması bekleniyor.

 

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir