2017 Automechanika İstanbul 6 Nisan’da başlıyor

Dünyanın en büyük 3. Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı ‘Automechanika Istanbul 2017‘ 6 Nisan’da 11.kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika İstanbul; Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok ülkeden sektör profesyonelini bir araya getirecek. Toplamda 13 salonda düzenlenecek Automechanika Istanbul’da, ziyaretçilerin aradıkları ürün ve firmaları kolayca bulabilmeleri amacı ile bir araya getirilen; Parça ve Sistemler, Onarım ve Bakım, Yağ, Akü, Aksesuar, Reifen Jant ve Lastik, El Aletleri, Oto Yıkama ve Truck Competence özel alanlarında ziyaretçilerini bekleyecek.

Bu yıl ilk kez düzenlenen  E-Mobility ve Yeni Nesil Teknolojiler Alanı; mobility ve geleceğin teknolojileri konusundaki yenilikler için bir buluşma noktası olacak. Otomotiv ana sanayi, tedarikçiler ve yeni girişimciler bu alanda; alternatif sürüş sistemleri, otonom sürüş, geleceğin filo yönetimi, akıllı şarj istasyonları, data yönetimi, alternatif yakıt teknolojileri gibi konularda çalışmalarını sergileyebilecek.

Ayrıca Esgaraj tarafından fuarda canlı olarak; 1987 model bir spor otomobil, fuar katılımcısı olan firmaların parçaları kullanılarak restore edilecek. Dört gün sürecek çalışma, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin gözleri önünde gerçekleşecek ve etkinliğin sonunda bir otomobil sıfırdan restore edilmiş olacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir